Facials

HydraFacial

HydraFacial is een niet-invasieve, meerstaps huidverzorgingsbehandeling met direct resultaat die is ontworpen om de huid te reinigen, te exfoliëren, onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd te hydrateren. Het proces omvat het gebruik van een nieuwe technologie om een op maat gemaakte mix van serums en antioxidanten af te leveren, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid. Het resultaat? Een stralende teint met verminderde fijne lijntjes, verbeterde textuur en een jeugdige gloed. Deze behandeling zet de traditionele gezichtsbehandeling op zijn kop door de kracht van hydratatie en exfoliatie te combineren, voor een verjongende ervaring voor je huid.

Geschikt voor

Effecten

HiFu

HIFU, ofwel High-Intensity Focused Ultrasound, is een geavanceerde niet-chirurgische methode voor huidverstrakking en huidverjonging. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van gerichte ultrasone golven om diep in de huid te penetreren, waardoor het collageen wordt gestimuleerd en de huid op natuurlijke wijze wordt verstrakt. Ontdek hoe deze innovatieve niet-chirurgische procedure fijne lijntjes en verslapping aanpakt. Krijg een jeugdige uitstraling zonder downtime.

Wat Doet een HIFU-behandeling? HIFU gebruikt geconcentreerde ultrasone energie om warmte diep in de huidlagen te leveren, wat resulteert in een liftend effect. De behandeling richt zich op het stimuleren van de productie van collageen, wat essentieel is voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Omdat HIFU de natuurlijke processen van het lichaam benut, leiden de resultaten tot een natuurlijke en geleidelijke verbetering van de huid. De voordelen van HIFU ontwikkelen zich geleidelijk naarmate de collageenproductie toeneemt, en de resultaten zijn langdurig, waardoor regelmatige herhaling van de behandelingen optioneel is.

Waarom Kiezen voor HIFU? HIFU onderscheidt zich door zijn effectiviteit en niet-invasieve aard. Het biedt een alternatief voor chirurgische ingrepen met aanzienlijke voordelen

Overweeg HIFU voor een niet-chirurgische oplossing voor huidverstrakking en ontdek de voordelen van deze geavanceerde behandeling. Bereik een jeugdige uitstraling zonder downtime met HIFU.

 
 
 

Geschikt voor

Effecten

DermaOXY

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met dermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Deze ultieme verzorgende behandelingen geven direct resultaat: Rimpels vervagen en een vale huidtint revitaliseert. De diepste huidlagen worden bereikt met 98% zuurstofverstuiving. De serums welke vitaminen, antioxidanten en mineralen bevatten dringen tot diep in de huid door. Kuur vorm is aan te raden. Tevens een echte oppepper voor de vermoeide huid.

Geschikt voor

Effecten

Fruitzuurpeeling

Een peeling lost dode huidcellen op en zorgt ervoor dat de huid snel vernieuwd. Tevens zorgt hij voor een
zeer intensieve (maar huidvriendelijke) dieptereiniging en een huidherstellende werking van de huid. Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd. Je krijgt van een peeling een egale, frisse en zachte huid. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen.

Geschikt voor

Effecten

Chemische peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen. Door deze snelle vernieuwing vervagen fijne lijntjes en pigmentvlekken, herstelt zonschade en wordt een grove huidstructuur verfijnd. Daarnaast maakt de peeling uw huid strakker, gladder en jonger, ongeacht uw leeftijd, huidskleur of huidtype.

Geschikt voor

Effecten

Anti-age retinol treatment

Een retinol behandeling voor je gezicht zorgt voor een stevigere, gladdere en egalere huid door huidvernieuwing te versnellen én door rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken te verminderen. Onze krachtige retinol is geformuleerd met pure retinol samen met Ceramiden en Peptide om een zachte huid oppervlakte vernieuwing te bevorderen. De precieze microdosering van ons anti-verouderingsserum levert zichtbare resultaten op met minimale zichtbare roodheid, droogheid of peeling. Rimpels zijn zichtbaar verminderd, de huid is steviger, de poriën lijken geminimaliseerd en de huidskleur en textuur zijn egaler. Retinol bevordert de aanmaak van collageen en elastine; de belangrijkste elementen voor een stevige en soepele huid. Rimpels worden minder diep en fijne lijntjes worden vervaagd. Daarbij draagt retinol ertoe bij dat bindweefselcellen die collageen en elastine aanmaken langer in een goede conditie blijven

Geschikt voor

Effecten

LOOkX treatment
30/45/60 min

De LookX Treatment is een behandeling geschikt voor elk huidtype. We starten met een huidanalyse en we passen de behandeling hier op aan. De behandeling start met een reiniging waarbij we gebruik maken van een facewash en een scrub. Heeft u last van acne, een slechte doorbloeding, pigment of ouderdomsvlekken. Dan passen wij nog een fruitzuur toe.

We controleren de huid op onzuiverheden en halen die weg waar nodig. We sluiten af met een passend masker en een passende naverzorging. We starten met een huidanalyse en we passen de behandeling hier op aan.

Geschikt voor

Effecten

Dagmake-up
Avondmake-up
Bruidsmake-up

Wij zijn beschikbaar voor verschillende gelegenheden. Natuurlijk zie je er prachtig uit met een laagje mascara en een streepje eyeliner. Maar je kunt zoveel meer doen met make-up. Voor iedereen die meer wilt dan een standaardlook bestaat er daarom een heel fijne beautybehandeling: visagie. Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke kanten te benadrukken. 

Wil je stralen op je grote dag of indruk maken op een belangrijk event? Of wil je jouw oude make-up routine doorbreken? Dan kan je zeker een keer een visagie behandeling boeken. Met handige en simpele tips en tricks en wat dingen uitproberen kan je een groot verschil maken. Van een snelle dagmake-up tot een complete bruidsmake-up, avondmake-up of galalook, bijna alles is mogelijk tijdens een visagie behandeling.