PMU (Permanente make-up)

Powderbrows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

In tegenstelling tot Microblading en 3D Microblading is Powder brows ook geschikt voor mensen met een zeer lage pijngrens. Doordat het wondvocht en de korstvorming minimaal zullen zijn kan je direct na de behandeling door met je dagelijkse bezigheden.

Lip pigmentatie

Lippigmentatie is een geweldige behandeling om de lippen mooi naar voren te brengen. Met een mega dunne naald wordt het pigment aangebracht in de huid van de lippen. Niet iedereen heeft een mooie contour of goed doorbloede lippen. De contouren kunnen vervaagd zijn door het continu toepassen van lipfillers of uitbraak van een koortslip. Ook kan het zijn dat je asymmetrische lippen hebt, met lippigmentatie kun je de lippen symmetrisch maken. Ook bleke/vale lippen kun je een mooie kleur geven waardoor het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn.

Geschikt voor

Effecten