Injectables

Profhilo

Profhilo is een injectable die verstrakking geeft zonder volume. U krijgt kleine injecties in precies de juiste huidlaag. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Profhilo stimuleert de elastine en flexibiliteit van je huid, doordat meer collageen wordt aangemaakt. De huid wordt gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en de poriën verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen en zorgt ervoor dat je huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Een Profhilo behandeling voegt geen volume toe aan het gezicht, maar maakt je huid steviger en gezond in de verschillende huidlagen, met als resultaat prachtige glow van je huid! De behandeling is geschikt voor iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te stagneren.

Geschikt voor

Effecten

Fillers

Overweeg je een subtiele verandering in je gezicht? Dan is een filler behandeling de geschikte beschikte behandeling voor jou. Fillers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verfijnen. Soms gaat je gezicht tekenen na een stressvolle periode. Of worden de jaren zichtbaar op je gezicht, terwijl je nog jong en energiek door het leven gaat. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Zo kun je het volume in bepaalde delen van je gezicht herstellen, denk aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes. Ook wanneer je droomt van vollere lippen of je je schaamt voor je gummy smile, kan een filler uitkomst bieden. Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt.

Geschikt voor

Effecten

Mesobotox

De Mesobotox is dé huidverjongingshit van dit moment! Het is een all-over facial die je huid verjongt, verstrakt en verbetert. Mesobotox is een nieuwe manier om botox toe te dienen via de Dermapen (microneedling). Bij mesobotox wordt normale botulinetoxine (botox) gebruikt, maar dan verdunt. De Botox wordt bereid met hyaluronzuur. De botox komt in plaats van in de spierlaag nu in het huidoppervlak, de dermale laag – 2/3 mm diep – waar olie- en zweetklieren zich bevinden. We starten met een lichte fruitzuur, dan een korte bindweefselmassage als voorbereiding, dan brengen we de blend van botox en hyaluronzuur aan en penetreren we deze in de dermale laag van het gezicht met de Dermapen. We sluiten af met een cold mask voor directe verkoeling, wat er voor zorgt dat de botox nog beter werkt. Mesobotox wordt ingezet voor algehele huidverbetering. Je merkt dat de huid egaler wordt, poriën kleiner worden en zweet minder zichtbaar wordt. 

Geschikt voor

Effecten

Expertise Areas

Allow your body, mind and soul sense a haven of tranquility

Video afspelen

Wellness

Mi vitae duis vel consequat netus condimentum hendrerit malesuada netus ornare urna.

Beauty

Dolor pretium duis sit turpis congue sed tortor molestie condimentum adipiscing.

Massage

Pulvinar lectus viverra sit donec eget faucibus tristique dui velit consequat.

The best of our services

Consequat elementum, dolor egestas at faucibus dictumst at ultrices auctor gravida neque, dolor molestie ut fames porttitor egestas quisque bibendum felis nascetur maecenas et.

01

Ayurvedic Treatment

Maecenas in cursus laoreet pulvinar enim commodo justo sed euismod velit.

02

Ozone Therapy

Ac praesent feugiat at egestas vitae massa euismod sit nibh aenean elit.

03

Stone Cure

Mi ornare ac eleifend eget eget aliquet lectus nec augue massa amet.

Appointment

Want to make booking or have a question?

Call us on 123-456-7890 or simply book an appointment

Have a Look at Our

Massage therapy center

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed.

01.

Luxury Spa

Suspendisse lacus, dolor auctor nec, iaculis amet vel facilisi nulla dignissim aliquam erat id eget habitasse leo facilisis tempor vulputate facilisis varius nunc pulvinar.

Starting From $75
02.

Stone Therapy

Sit cursus aliquet semper sem enim quam nec nascetur facilisis gravida turpis aliquam arcu vel aliquam sit dictumst purus eget imperdiet velit aliquam metus.

Starting From $48
03.

Aroma Therapy

Mattis erat accumsan pulvinar urna accumsan a blandit eget commodo dui laoreet ut commodo odio massa pellentesque platea ut arcu massa purus vestibulum proin.

Starting From $40
04.

Skin Treatment

Vulputate augue convallis mauris ullamcorper consequat purus cursus consectetur sodales aenean dui nunc augue condimentum cras arcu quam ornare quis leo cursus non turpis.

Starting From $64
Lotus spa center is the best till date I have experienced in past few months. They know hospitality very well. Even the spa & massage is extremely soothing. Rates are also pretty reasonable.
Brenda Greene
San Francisco
What Are You Waiting For...

Make an appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our location

123 Fifth Avenue, New York, NY 10160, United States.

Opening Hours

Mon-Fri: 6am-10pm
Sat-Sun: 8am-2pm

Contact

Phone: +1 123-456-7890
Email: mail@example.com