Wenkbrauwen/Wimpers

Harsen/verven wenkbrauwen

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van hars. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Verven

De wenkbrauwen kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Wenkbrauwen lijken zo voller en strakker. Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up.

Hennabrows

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden u aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur.
Wij raden altijd aan de wenkbrauwen tenminste één keer geverfd te hebben gehad zodat u al gewend bent aan een donkerdere teint.

Verven wimpers

De wimpers kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. De geverfde wimpers maken jouw ogen sprekender. Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up.

De verf op de wimpers blijft gemiddeld 5 weken mooi. Omdat we de wimpers vaak zwart verven en dus de donkerste kleur gebruiken, heb je ook langer plezier van de behandeling. De wimperverf wordt strak tegen de huid aangezet, zodat je geen lichte haartjes meer ziet na de behandeling.

Wimperlift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de wimperlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 

Voor het beste resultaat verven wij ook de wimpers. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de wimperlift blijft ongeveer 6-8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat de wimperlift niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6-8 weken gewoon weer herhalen.