Manicure/Pedicure

Spa manicure

De Spa Manicure is een behandeling met een overheerlijke badje met etherische oliën, zo worden de nagelriemen lekker zacht en kan je behandelaar de nagelriemen makkelijk terugduwen en de losse velletjes op de nagelplaat verwijderen. Vervolgens krijg je een verzorgend en kalmerend handmasker, de handen en een deel van de onderarmen worden gescrubd en de nagels worden verzorgd en gevijld. Heb je ribbeltjes op je nagels? Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels weer super glad. Aan het eind van de behandeling sluiten we af met een verzorgende handcreme. Na de Spa Manicure zijn uw handen weer als herboren. Het is mogelijk om bij ons na de manicure de nagels te laten lakken met CND-shellac (zie uitleg hieronder).

CND-shellac

CND Shellac is sinds 2010 een volledige nieuwe service voor in de nagelsalon. Het is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagels. Het is een uniek product wat eruit ziet als een hoogwaardige nagellak en draagt als gel en daarom 14+ dagen houdt. De perfecte combinatie van uv/led-gel en nagellak zorgt er voor dat de set gegarandeerd 2 weken lang een schitterend resultaat biedt. Het grootste voordeel van Shellac is dat het makkelijker te verwijderen is dan gellak. Je kunt Shellac zelfs met aceton binnen een kwartiertje verwijderen. Gellak moet vaak weggevijld worden waardoor je nagels dunner worden en zodoende beschadigd kunnen raken. Wij maken zelf graag gebruik van Shellac omdat het zo makkelijk te verwijderen is en je dus geen nagels hoeft te vijlen. Zo proberen we er zoveel mogelijk voor te zorgen dat je nagels sterk en gezond blijven. Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop.

Geschikt voor

Effecten

Nagelversteviging & Nagelverlenging
(CND-plexigel)

Mixen, poeders en potjes zijn dankzij het brush- in- the- bottle systeem verleden tijd! Een snelle en makkelijke oplossing voor alle nagelproblemen die jij tegenkomt. CND heeft namelijk twee varianten ontwikkeld, een builder en een shaper. De builder is perfect om de nagel stevigheid en vorm te geven, maar ook om de mooiste kristalheldere verlengingen te realiseren. De shaper geeft de mogelijkheid om nagels te verstevigen en repareren, ook is een kleine kristalheldere verlenging mogelijk. Het resultaat van de enhancement is transparant, hierdoor zijn er eindeloze mogelijkheden voor nail art en design. Of je nu de shaper gaat gebruiken onder een CND Shellac Gel Polish of een dramatische verlenging gaat creëren met de builder, echt alles is mogelijk.

Het plaatsen van CND plexigel is snel, schoon en makkelijk, maar ook het verwijderen is nog nooit zo snel en makkelijk geweest. Wil je de nagel laten nabehandelen met de shaper of builder? Geen zorgen, ook de nabehandeling is erg makkelijk. De behandelingstijd wordt zowel met het aanbrengen als het nabehandelen verkort met maar liefst 30 minuten in vergelijking met een liquid & powder systeem of een traditionele gel enhancement.

Geschikt voor

Effecten

Paraffine behandeling

Paraffine is soort vet dat wordt gemaakt van aardolie en/of mineraal olie en bevat geen schadelijke stoffen. Paraffine zorgt ervoor dat de huid wordt afgesloten waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan er een betere opname van werkstoffen plaatsvinden. Ook wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. Na een paraffinebehandeling voelen de handen, voeten, nagelriemen of gezichtshuid gehydrateerd, gevoed en extreem zacht aan.

Of je nu last hebt van droge, ruwe, schrale handen of wintervoeten/handen met zelfs de neiging tot kloven, artritis of gewoon heerlijk zachte handen of voeten wilt: een paraffinepakking is altijd een goed idee.

Geschikt voor

Effecten

Spa pedicure

Heb je klachten aan je voeten of wil je jouw voeten gewoon lekker laten verzorgen? Bij Skinworld ben je aan het juiste adres.  De Spa Pedicure behandeling is een uitgebreide behandeling waarbij zowel de teennagels, nagelriemen als de voeten helemaal verzorgd worden. De behandeling begint met een heerlijk voetenbad met etherische olie en de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke scrub.

Wil je ook je teennagels laten lakken? Dan hebben keuze uit de CND Shellac en de CND Vinylux (Vinylux is normale nagellak dus vergeet niet je slippers mee te nemen). Het voordeel van de CND Shellac is dat de lak meteen droog is omdat dit onder een LED lamp wordt uitgehard. Daarnaast blijft de CND Shellac tot wel 6 weken (soms nog langer) op je teennagels zitten

Geschikt voor

Effecten