Ontharen
(definitief)

Laserontharing (definitief)

Wij werken met de triplewave Diode laser. Deze laser maakt gebruik van de nieuwe SHR (beweging) methode waarbij het handstuk meerdere keren over de huid beweegt en meerdere flitsen per seconde kan leveren. Het werkt dus heel snel. Een laser behandeling voor definitief ontharen werkt op basis van selectieve verhitting. Doordat de laser op een bepaalde golflengte warmte de huid inbrengt, worden alleen de haren verhit en blijft de omliggende huid intact. Door het gebruik van het juiste aantal nanometer, worden haren dusdanig verhit en vernietigd dat de haren niet meer terugkomen. Door de combinatie van drie laser golflengtes, is de behandeling nog meer gericht op jouw persoonlijke huidtype en haarsoort.

Skinworld werkt nu met de nieuwste 3 wave Diodelaser, deze machine combineert drie lasertechnieken: Alexandrite wavelengte 755nm; voor de dunne licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Diode laser 808nm; voor dikke en stugge haren. YAG laser 1064nm; de YAG laser maakt gebruik van een langere golflengte (1064nm). Hierdoor kan er met de YAG laser dieper behandeld worden zonder de huid extra te belasten. Op deze manier wordt het laser ontharen beter afgestemd op de donkere huid.

De laser kan het hele jaar door gebruikt worden, ook in de zomermaanden.

Geschikt voor

Harsen

Harsen het verwijderen van ongewenst haargroei met behulp van een warme was (hot wax). Harsen of waxen is een populaire methode om de strijd aan te gaan met (over)beharing. Of het nu gaat om haar te verwijderen onder je oksels, rondom de bikinilijn of het haar op je bovenlip.

Geschikt voor