Laserbehandelingen

Carbon laserpeeling

Behandeling met carbon laser (peeling) is een nieuwe techniek waarmee de bovenste huidlaag tot diep in de poriën wordt gepeeld. De carbon-peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekens en het herstellen van een vette huid. De carbonlaser werkt van binnenuit in de huid en stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. 

Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een carbonlaser peeling is een behandeling voor huidverjonging en huidverbetering en geeft al na een keer resultaat. Het is een veilige pijnloze behandeling met de Yag Laser.  

Geschikt voor

Effecten

Laserontharing (definitief)

Wij werken met de triplewave Diode laser. Deze laser maakt gebruik van de nieuwe SHR (beweging) methode waarbij het handstuk meerdere keren over de huid beweegt en meerdere flitsen per seconde kan leveren. Het werkt dus heel snel. Een laser behandeling voor definitief ontharen werkt op basis van selectieve verhitting. Doordat de laser op een bepaalde golflengte warmte de huid inbrengt, worden alleen de haren verhit en blijft de omliggende huid intact. Door het gebruik van het juiste aantal nanometer, worden haren dusdanig verhit en vernietigd dat de haren niet meer terugkomen. Door de combinatie van drie laser golflengtes, is de behandeling nog meer gericht op jouw persoonlijke huidtype en haarsoort.

Skinworld werkt nu met de nieuwste 3 wave Diodelaser, deze machine combineert drie lasertechnieken: Alexandrite wavelengte 755nm; voor de dunne licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Diode laser 808nm; voor dikke en stugge haren. YAG laser 1064nm; de YAG laser maakt gebruik van een langere golflengte (1064nm). Hierdoor kan er met de YAG laser dieper behandeld worden zonder de huid extra te belasten. Op deze manier wordt het laser ontharen beter afgestemd op de donkere huid.

De laser kan het hele jaar door gebruikt worden, ook in de zomermaanden.

Geschikt voor

Couperose

Couperose is goed te behandelen met een laser. De couperose behandeling vindt plaats zonder verdoving. Dit kunt u ervaren als kleine prikjes in de huid. Met behulp van de laser kunnen de bloedvaatjes door de huid heen – zonder de huid te beschadigen – verwijderd worden.

Pigmentvlekken

Tijdens de behandeling wordt het pigment (de bruine kleur) in een vlek verwarmd door een hoog geconcentreerde laserstraal. De warmte die hierbij vrijkomt, vernietigt het pigment, zodat de pigmentvlek vervaagt of zelfs verdwijnt. Soms zijn er meerdere laserbehandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen is een maand pauze nodig.

Tatoeage verwijderen

Tijdens de laserbehandeling wordt er een lichtbundel gericht op de tatoeage. Omdat de inkt van de tatoeage het licht absorbeert valt deze uiteen in kleine deeltjes. En het lichaam voert deze kleine deeltjes af. Zo verdwijnt uw tatoeage langzaam na meerdere behandelingen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per tatoeage