Informatie

LOOkX stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa, toegepast in de wettelijk hoogst toegestane actieve percentages. Geen enkel product is verdund of opgevuld met vulmiddelen – iets wat maar al te vaak voorkomt in cosmetica. Alle LOOkX producten voldoen daarnaast aan een paar belangrijk punten, namelijk: - Dierproefvrij en geen dierlijke stoffen - Verzorgen altijd de huid - Zijn dermatologisch getest - Zijn zeer gemakkelijk in gebruik
Met dermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt. Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping.
Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik.
Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken.
DermaSUPP nutriceuticals is een zuivere productlijn van een zeer hoge kwaliteit, zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of andere overbodige vulstoffen. De producten geven ondersteuning waar nodig en vullen de ontbrekende en noodzakelijke voedingsstoffen aan. Ons lichaam vraagt simpelweg om een gezonde basis. Goede voeding is hierbij onontbeerlijk. De hedendaagse voeding blijkt in de praktijk vaak onvoldoende toerijkend. Hier kunnen dermaSUPP nutriceuticals u ondersteuning bieden. Op een gezonde en eenvoudige manier helpen zij u en dus ook uw huidconditie om in balans te blijven. In veel gevallen zijn uw huidproblemen het gevolg van slechte of ontoereikende voedingsstoffen. Tekorten aan vitamines en mineralen moeten worden aangevuld.