Huidverjonging
(Medisch)

PlexR Fibroblast
(soft surgery)

PlexR is een veilige en makkelijke soft surgery behandeling die huid- en huidverouderingsproblemen aanpakt zonder een chirurgische ingreep te hoeven ondergaan. Een groot pluspunt: de PlexR behandeling is erg veelzijdig. De focus van de behandeling ligt op huidverstrakking, maar PlexR kan ook ingezet worden voor het oplossen van oppervlakkige huidproblemen. Heb je bijvoorbeeld last van hangende wenkbrauwen, pigmentvlekken of acné littekens? Een vervelend wratje of een moedervlek op een onhandige plek? Dan is een PlexR behandeling dé manier om van je skinconcerns af te komen. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Geschikt voor

Effecten

Microneedling Dermapen

Microneedling is een behandeling waarbij je huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. Heb je last van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes/rimpels? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou. Ook wordt door microneedling de vochtbalans hersteld en de elasticiteit verbeterd.

Voor deze behandeling gebruiken wij de Dermapen. De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die vibrerend kleine schadekolommen in de huid maken. Deze ‘schade’ zet de huid aan om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken. Zo wordt de huid van binnenuit geherstructureerd.

Bij het verouderen wordt de huid minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid weer wat jonger en frisser te krijgen, kun je microneedling overwegen. Maar wat is microneedling dan precies?
Microneedling (ook wel collageen-inductie therapie genoemd) is een niet-chirurgische behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht met minuscule naaldjes van chirurgisch staal wordt gepenetreerd. Deze behandeling veroorzaakt een soort wondhelende reactie waarbij de huid wordt aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine om het uiterlijk van de huid te verbeteren.
Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes.<br>

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 3 tot 6* behandelingen aan te raden met een behandel interval van 4-6 weken. 

* Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen. In de salon geven wij advies over de hoeveelheid verwachte behandelingen. 

Geschikt voor

Effecten

Mesobotox

De Mesobotox is dé huidverjongingshit van dit moment! Het is een all-over facial die je huid verjongt, verstrakt en verbetert. Mesobotox is een nieuwe manier om botox toe te dienen via de Dermapen (microneedling). Bij mesobotox wordt normale botulinetoxine (botox) gebruikt, maar dan verdunt. De Botox wordt bereid met hyaluronzuur. De botox komt in plaats van in de spierlaag nu in het huidoppervlak, de dermale laag – 2/3 mm diep – waar olie- en zweetklieren zich bevinden. We starten met een lichte fruitzuur, dan een korte bindweefselmassage als voorbereiding, dan brengen we de blend van botox en hyaluronzuur aan en penetreren we deze in de dermale laag van het gezicht met de Dermapen. We sluiten af met een cold mask voor directe verkoeling, wat er voor zorgt dat de botox nog beter werkt. Mesobotox wordt ingezet voor algehele huidverbetering. Je merkt dat de huid egaler wordt, poriën kleiner worden en zweet minder zichtbaar wordt. 

Geschikt voor

Effecten